Marta Martino

Marta Martino

Marta Martino is een modemerk dat gespecialiseerd is in het creëren van tijdloze, klassieke stukken met een moderne twist. Het merk is opgericht door ontwerpster Marta Martino, die al ruim 20 jaar ontwerpt.

Het merk richt zich op het creëren van stukken die zowel stijlvol als comfortabel zijn, met de nadruk op hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Marta Martino biedt een ruim assortiment kledingartikelen voor zowel dames als heren, waaronder jurken, blazers, broeken, rokken, tops en accessoires. Het merk biedt ook op maat gemaakte stukken voor wie op zoek is naar iets echt unieks.

Sieraden
Marta Martino designer
Marta Martino designer
Marta Martino designer
Marta Martino designer

 

Mia

Mia

Samenwerking met Caimi

Mia is een geluidsabsorberend paneel gekenmerkt door een bijzondere willekeurige drapering van de stof, handgemaakt. Bestaat uit een interne kern met Snowcustom technologie en een externe bekleding in Snowsound Fiber 3 Melange akoestische stof.

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Mia

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.