Mitesco Ceiling - Maatvoering

De Mitesco panelen worden standaard inclusief witte of grijze kunststof montageplaatjes geleverd. Voor de overige montage benodigdheden is het afhankelijk van de wijze waarop u de panelen wenst te monteren welke accessoires u nodig heeft. In het onderaan deze pagina te downloaden specificatie overzicht teft u alle mogelijkheden aan.

Paneel

De Mitesco panelen hebben een breedte van 44 cm. De panelen zijn leverbaar in 3 lengtematen: 75 cm., 119 cm., 159 cm.

Standaard montage

De standaard meegeleverde kunststof montageset wordt op de in het paneel aanwezige montagegaten gedrukt.

Afdekkapjes in kleur

De afdekkapjes worden standaard meegeleverd in de kleur wit of grijs maar zijn optioneel te bestellen in alle paneelkleuren.

Mitesco Ceiling standaard

Het paneel zou theoretisch met de standaard montageset tegen het plafond geschroefd kunnen worden maar kan wel na verloop van tijd gaan doorhangen. Een los te bestellen profiel kan dit voorkomen.

Mitesco Wall / Ceiling

De panelen kunnen met een afstandsteun onder het plafond worden gehangen op 13 cm of 26 cm. Deze steunen kunnen ook voor wandmontage worden gebruikt.

Mitesco Wall / Ceiling

Door de steunen van 13 cm. en 26 cm. door elkaar te gebruiken in combinatie met vertikaal en horizontaal geplaatste panelen ontstaat een speelse compositie

Overige specificaties

Alle details over maatvoering en overige specificaties van Mitesco vindt u in de Snowsound specificatie brochure.
Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Download brochure

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!