Moreno Ferrari

Onda jurk

Moreno Ferrari is een beetje een vreemde eend in de bijt als het gaat om de ontwerpers van producten binnen de Snowsound collectie. Moreno is van huis uit modeontwerper en heeft voor tal van vooraanstaande Italiaanse modehuizen creaties ontworpen. Toen Caimi een vervolg op de succesvolle akoestische Snowsound panelen wilde geven in de vorm van akoestische stoffen benaderde men Moreno om een eyecatcher te ontwerpen. Dat dit gelukt is blijkt wel uit de overvloed aan publikaties die zijn Snowsound creatie genaamd Onda kreeg. De zeer ruim bemeten 'jurk' riep de vraag op of men hier te maken had met geluid absorberend materiaal of een buitenmaats haute couture kledingstuk...

Moreno Ferrari

Moreno Ferrari geflankeerd door de broers Giorgio en Franco Caimi

ONDA, jurk van 3 meter...

Het akoestische haute couture object Onda heeft een hoogte van maar liefst 3 meter; een manequin was er helaas niet voor te vinden...
In het hoogstandje is maar liefst 28 meter Snowsound-Fiber stof verwerkt en het geheel is volledig met de hand gemaakt.

Onda jurk
Award

Tijdens de in 2016 gehouden expositie in het Triennale museum te Milaan was er een prominente plaats ingeruimd voor de Snowsound collectie en Onda. De XXI Internationale Expositie had als thema "21st century Design After Design".
De expositie met Snowsound producten waaronder de imposante creatie van Moreno Ferrari had als titel "Design as you never heard it".
De expositie belichte geluid en design als esthetische oplossing voor de dagelijkse menselijke levensbehoeften.
Voor Onda is het tot op heden bij een expositie object gebleven maar uit dit project zijn wel tal van andere producten voortgekomen op basis van de voor Onda gebruikte akoestische stof Snowsound-Fiber-1 Color. Kijk hiervoor op de pagina's van Diesis, Bemolle, Palio of Sipario.

Onda jurk

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Fiber

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.