Raffaelo Manzoni

Raffaello Manzoni

Ik ben industrieel ontwerper en creatief directeur. Door het project van het concept tot de communicatie te volgen, is een volledig beheer en visie op het product mogelijk. Ik ben ervan overtuigd dat de ontwikkeling van het project niet los kan worden gezien van de inbreng van elementen van innovatie, of deze nu voor de gebruiker zichtbaar zijn of in het productiesysteem. Het product moet altijd in relatie staan ​​met mensen, plaatsen en markten. Het moet het merk vertegenwoordigen dat het produceert, het is zowel een verkoop- als een communicatieobject.
Raffaelo Manzoni logo

Ik heb gewerkt voor: 3P, Acropoli, Ali Group, Alicontract, Almo Nature, Aten, ATM, Atstrat, Barel Factory, Baron, Boston Consulting Group, Brioschi, Burlodge, Caimi Brevetti, Carpigiani, Cbill, Co & Co, Competence, Deloitte, Domedica, Dove, FDM, Flow Laboratories, Friginox, Friulinox, Generali, Ghepard, Grandimpianti, Hiber, IBC, Ketchum, Kitchen Aid, Kodak, Koinetica, Livanova, Multised, Neoset, Neo Katoikein, Olis, Omge, PET engineering, Polaris, Precisie, Re Panettone, Rio Mare, Roche, Rosinox, Rubinetterie Ritmonio, Samsonite Footwear, Scotsman, Smal, Sorin Group, Speroni, Status, Stipa, Tagliabue Sistemi, Temp-rite, Theca, Titan bagno, Trentina, Tucano, Umatch, Vape Stichting, Wartsila, Werfen, Whirlpool, Wright-line, Zeta.


Snowsound logo


Climbing

Een modulair geluidsabsorberend systeem samengesteld met hoogwaardige akoestische panelen op basis van de gepatenteerde Snowsound® technologie. De ontwerpers hebben zich bij dit ontwerp laten inspireren door de vormen en kleuren van kostbare edelstenen. Climbing is een schaalbare en modulaire oplossing voor zowel esthetische als akoestische verbetering van een ruimte, zowel in de privé sfeer als bij zakelijke toepassingen. De Snowsound® akoestische panelen bevatten veel unieke eigenschappen, waaronder; tweezijdige akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound® technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyester vezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hoger productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten.

Climbing

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Razendsnel vooruit?

Ben je benieuwd hoe jij maximale waarde kan creëren met het
gebruik van online marketing? Neem dan contact met ons op.