Lorenzo Palmeri

Schets Lorenzo Palmeri

Is een veelzijdig creatief mens; hij is architect, industrieel ontwerper, art director, docent, musicus en miziekproducent. Als architect en ontwerper heeft hij naast huizen en meubels ook lampen en gitaren ontworpen. Sinds 1997 geeft Palmeri ook lezingen aan internationale universiteiten. Zijn werk is tentoongesteld in vooraanstaande musea over de hele wereld en meermaals met prestigieuse designprijzen onderscheiden. Hij won onder andere de ADI Design Index en de Good Design Award. Lorenzo schrijft muziek voor theatervoorstellingen en films. In 2009 bracht hij zijn eerste pop album uit, "preparativi per la pioggia".

Lorenzo Palmeri

Een akoestisch paneel waar artiesten mee weglopen...

"Corrista is een product voor geluid modulatie, oorspronkelijk ontworpen voor een gespecialiseerde gebruikersgroep zoals; professionele opnamestudios, thuis studio's, theaters en muziekpodia. Spoedig realiseerden wij ons dat Corista ook uitermate geschikt is voor toepassing in vergaderzalen, home cinema ruimtes en conferentie centra. 

Het Corista akoestische paneel maakt gebruik van de gepatenteerde Snowsound® technologie en heeft inmiddels al een internationale reputatie opgebouwd onders geluidstechnici en muzikanten in het vervullen van hun behoefte naar akoestiek, efficientie en praktisch gebruik."

Noah

Noah

Voor Noah ontwierp Lorenzo Palmeri deze gitaar, de paraffina slapster.

Schets Corista

Corista

Voor Caimi Brevetti ontwierp Lorenzo Palmeri dit flexibel te gebruiken akoestische paneel.

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Corista

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.