Maatvoering Milano

Uitvoeringen

Milano heeft meerdere uitvoeringen en is leverbaar in 5 vaste Snowsound Fiber 8 kleuren: 801, 803, 810, 812 en 813. Op aanvraag zijn alle kleuren uit de Snowsound Fiber 8 collectie leverbaar.

Milano maatvoering


Milano zonder verlichting

Milano zonder verlichting. Montage aan staalkabels. Verkrijgbaar in 5 standaard Snowsound Fiber 8 kleuren. Op aanvraag zijn er meerdere kleuren uit de Snowsound Fiber 8 collectie mogelijk. Ø 80 cm.

Milano maatvoering


Milano zonder verlichting

Milano zonder verlichting. Montage aan staalkabels. Verkrijgbaar in 5 standaard Snowsound Fiber 8 kleuren. Op aanvraag zijn er meerdere kleuren uit de Snowsound Fiber 8 collectie mogelijk. Ø 120 cm.


Milano maatvoering


Milano New Sol

Geluidsabsorberend element met stalen frame, Snowsound-Fiber 8 Bouclé geluidsabsorberende stof. Verwijderbaar en wasbare stof. Uitgerust met Kit voor plafondbevestiging. Met een New Sol LED-lamp 40W, 3000K. De lamp is in hoogte verstelbaar in de schaduw om de gewenste verlichting te bereiken. Ø 80 cm.

Milano maatvoering


Milano New Sol

Geluidsabsorberend element met stalen frame, Snowsound-Fiber 8 Bouclé geluidsabsorberende stof. Verwijderbaar en wasbare stof. Uitgerust met Kit voor plafondbevestiging. Met een New Sol LED-lamp 40W, 3000K. De lamp is in hoogte verstelbaar in de schaduw om de gewenste verlichting te bereiken. Ø 120 cm.

Overige specificaties

Alle details over maatvoering en overige specificaties van Milano vindt u in de Snowsound specificatie brochure.
Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Download brochure

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.