Mitesco bevestigingsmogelijkheden

De Mitesco panelen kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd. Op deze pagina treft u een overzicht aan van de meeste standaard mogelijkheden. De meer specifieke mogelijkheden hebben een eigen pagina. Dit zijn: Mitesco Ceiling, Mitesco Desk, Mitesco Standing. Onderaan deze pagina treft u een link aan naar deze pagina's.

Montage afdekkap

De panelen worden standaard geleverd met witte of grijze montagesteun en afdekkap. De panelen kunnen hiermee rechtstreeks op de wand worden geschroefd.

Basic wandmontage

Naast de standaard witte of grijze montagesteunen en afdek kap kan er optioneel een 'oog' worden meegeleverd waarmee het paneel aan een spijker of schroef aan de muur kan hangen.

Magnetische montage

De montage met magnetische rozetten is uitermate geschikt om panelen op glas te bevestigen. De rozetten zijn in dit geval voorzien van een kleeflaag. Daarnaast zijn er magnetische rozetten met een schroefgat om bijvoorbeeld op houten panelen te schroeven.

Kabel montage

De panelen kunnen tevens aan staalkabels worden gemonteerd. Hiervoor zijn verschillende steunen leverbaar. Het systeem kan worden uitgebreid met stalen of perspex display's. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

Wandmontage

De panelen kunnen tevens bevestigd worden met een set afstandshouders. De gepoedercoate afstandhouders zijn hightech polymeer voor muur en leverbaar in 2 maten.Overige specificaties

Alle details over maatvoering en overige specificaties van Mitesco vindt u in de Snowsound specificatie brochure.
Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Download brochure

Mitesco Ceiling

Diverse plafondsteunen en frames voor montage aan het plafond met of zonder staalkabels.

Bekijk product

Mitesco Desk

Diverse steunen voor montage op of aan het bureau en een steun voor 'losse' vrijstaande montage.

Bekijk product

Mitesco Standing

Vertikale staanders voor 1 paneel en frames voor horizontale montage van 2, 3 of 4 panelen. Enkel- of dubbelzijdig.

Bekijk product

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!