Philippe Nigro

Geboren in 1975 in het Zuidfranse Nice. Philippe studeerde toegepaste kunst en productdesign aan de La Martiniere School te Lyon en aan de École Boulle te Parijs. Sinds 1999 werkt Philippe als zelfstandig ontwerper in Frankrijk en Italië, daarnaast werkt hij regelmatig samen met Studio De Lucchi in Milaan.

Een akoestisch paneel als kunst aan de wand

"Net zoals bij licht moet je met geluid gecontroleerd en aandachtig omgaan om te voorkomen dat het gaat irriteren. Zelfs als het mooi is, kan geluid omslaan in herrie waarbij de kwaliteit van leven in de betreffende ruimte verminderd. President is ontworpen als samensmelting van een technisch object met een architectonisch object; het ontwerp geeft de architect een enorme expressieve vrijheid. De brede keuze aan afmetingen en afwerkingen maakt President eenvoudig toepasbaar in iedere ruimte met eindeloos veel mogelijkheden."

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over President

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.