Sezgin Aksu

De in 1970 geboren Turkse ontwerper Sezgin Aksu studeerde aan de academie voor beeldende kunst in Stuttgart en aan het Les Ateliers te Parijs. 

Sezgin werkte 10 jaar lang in de designstudio van de vermaarde Italiaanse ontwerper Michele De Lucchi. Sinds 2001 werkt Sezgin samen met compagnon Silvia Suardi vanuit hun designstudio Aksu/Suardi in Milaan.

Naast productontwerp houden Aksu en Suardi zich bezig met interieur, expositie en grafisch ontwerpwerk. Het duo won verschillende designprijzen waaronder de Red Dot Design Award in 2007.

Palio een akoestisch wandkleed

Palio is het eerste akoestische product van Zesgin Aksu. De Palio wandpanelen zijn verkrijgbaar in twee afmetingen: 120 x 120 cm. en 120 x 240 cm. met een absorberend oppervalk van respectievelijk 1,44 m2 en 2,88 m2.
De montage aan de wand geschied middels een set verchroomde steunen die leverbaar zijn in drie lengte maten: 11,5 cm., 16,5 cm. en 21,5 cm. Aan de steun van 16,5 cm. kunnen twee doeken worden gehangen en aan de langste steun zelfs drie. Hierdoor zijn we in staat om met Palio het absorptie niveau aan te passen aan de specifieke behoefte van de ruimte waarin het is toegepast.

Sezgin voor Caimi Brevetti

Snowsound is onderdeel van het Italiaanse familiebedrijf Caimi Brevetti. De collectie van Caimi bestaat uit onder andere bureau accessoires, garderobe meubilair, zitmeubilair, verlichting en kastsystemen. Sezgin Aksu kan worden gezien als een van de huisontwerpers. Door de jaren heen heeft Sezgin een groot aantal producten voor Caimi ontworpen waar u hieronder een drietal ziet uitgelicht. 

Prisma | 2010

Een serie bakken vervaardigd van RVS in diverse afmetingen en voor diverse functies.

Susu | 2012

Een bijzettafel met bijzonder onderstel van verchroomd stafstaal.

Marie Antoinette | 2007

Een accessoire met een knipoog naar vervlogen tijden, deze uit staal gelaserde kandelaar.

Uw akoestiek verbeteren met prachtig design?

De Snowsound technologie helpt u de productiviteit op de werkvloer te verhogen door een aangename akoestische ambiance te realiseren.

Ontdek waarom wij zo enthousiast zijn over de Snowsound producten en laat u overtuigen tijdens een presentatie op uw locatie.

Ontdek alles over Palio

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!