Float

Akoestische plafondverlaging

Float

Greenguard GoldDankzij de minimalistische vormgeving en modulariteit is Float toepasbaar voor zowel kleine als grote ruimtes. Dankzij de mogelijkheid dat de frames gekoppeld kunnen worden is het mogelijk om met Float een functionele plafondverlaging te creëren met een groot oppervlak. Vooral bij het oplossen van akoestische problemen in vertrekken waar het visuele aspect van groot belang is bied Float een zeer geschikte oplossing. De Snowsound® akoestische panelen bevatten veel unieke eigenschappen, waaronder; tweezijdige akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyestervezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Snowsound® heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.

Float akoestiek op niveau

Float staalkabels

Staalkabels max. 390 cm

De Float frames met panelen hangen aan staalkabels met een maximale lengte van 390 cm. De kabels kunnen in het werk eenvoudig op maat geknipt worden..

Float koppelbare frames

Koppelbare frames

De verchroomd stalen Float frames zijn leverbaar als basis frame en aanbouwframe. Deze hebben respectievelijk 2 en 1 akoestisch paneel.

Float kantelbare frame

Kantelbaar

De hoogwaardige geluidsabsorberende Float panelen zijn 57 x 117 cm. en zijn met een roteerbare kogelrozet aan het frame bevestigd en daardoor kantelbaar.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound® systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is aan beide zijden.

StempelSnowsound® akoestische wandpanelen worden toegepast in onder andere callcenters, hotel lobbies, showrooms en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluidsdempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Het Snowsound® systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de uitvoeringen en bevestigingsmogelijkheden, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs voor een persoonlijk advies. Desgwenst kunnen we met enkele akoestische panelen een test uitvoeren zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound®.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Paneeldikte slechts 35mm
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Uitvoeringen

De Snowsound® producten zijn opgebouwd uit polyester vezels met verschillende dichtheden. De buitenzijde van de panelen is bekleed met een brandvertragende TreviraCS stof. Deze staat bekend om zijn kleurechtheid en slijtvastheid ook bij zeer intensief gebruik. Doordat de panelen slechts uit één grondstof bestaan zijn deze 100% recyclebaar.

Float is leverbaar in 1 kleur; 0012 wit.

0012 White 0012 wit

Kom alles te weten over Float

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.