Snowsofa

Snowsofa

Even rustig zitten...

Ongestoord relaxen op de sofa...

Deze comfortabele tweezits bank maakt het mogelijk om ongestoord te relaxen, overleggen of een telefoongesprek te voeren in een rumoerige omgeving. Ideaal voor een kantoortuin omgeving of in openbare ruimten.

Comfortabel effectief

33 m2 Snowsound-Fiber

De Snowsofa bevat maar liefst 33 m2 Snowsound-Fiber akoestische stof. Aan de rugzijde en beide zijkanten is de sofa 143 cm. hoog en is de stof gedrappeerd tot wel 6 lagen dik.

Er is keuze uit 5 kleuren Snowsound-Fiber 6 Velvet en 5 kleuren Snowsound-Fiber 3 Melange. De bekleding is volledig afneembaar. De zit en rugleuning zijn opgebouwd uit een houten frame bekleed met polyurethaan schuim.

Ongeëvenaarde technologie en veelzijdigheid

Het gepatenteerde Snowsound systeem staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De afwerking zorgt ervoor dat 100% van het oppervlak geluidsabsorberend is.

Snowsofa is ideaal toepasbaar om een rustige zithoek te creëren in drukke ruimtes, of op andere plekken waar ongestoord overlegd of bijvoorbeeld getelefoneerd moet kunnen worden. De zeer hoge geluidsdempende werking van Snowsound-Fiber is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië.

Benieuwd naar de prestaties? U bent van harte welkom in de showroom, maar we komen ook graag langs met enkele panelen zodat u met eigen oren kunt ervaren waarom wij zo enthousiast zijn over de producten van Snowsound.

  • Ongestoord zitten
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Hoogwaardig materiaal
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar


Kleuren Snowsound-Fiber 3 Melange 

Snowsofa is verkrijgbaar in de onderstaande 5 kleuren Snowsound-Fiber 3 Melange.

7SO2P-300

7SO2P-303

7SO2P-305

7SO2P-306

7SO2P-309

Kleuren Snowsound-Fiber 6 Velvet

Snowsofa is verkrijgbaar in de onderstaande 5 kleuren Snowsound-Fiber 6 Velvet.

7SO2P-600

7SO2P-603

7SO2P-605

7SO2P-606

7SO2P-610

Meer informatie over Snowsofa

Sezgin Aksu

Snowsofa is ontworpen door de veelzijdige Turkse ontwerper Sezgin Aksu. Lees meer over hem op de speciale pagina.

Lees verder...

Ontwerper

Snowsound Fiber

De Snowsound Fiber akoestische stoffen zijn samengesteld uit 100% polyester. De voor Snowsofa gebruikte Fiber stoffen zijn ook 'los' verkrijgbaar.

Snowfiber
Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!