Pinna

Akoestische vin

Akoestiek verbeteren op hoog niveau

Met Pinna zet u een omvangrijke stap in de verbetering van het akoestische klimaat in uw omgeving.
Het drie-dimensionale object, met het uiterlijk van een vin van een grote vis, heeft mede door de geplooide stof eromheen een zeer groot geluidsabsorberend oppervlak. De Trevira CS stof is vervaardigd volgens het Snowsound-Fiber procedé en is afneembaar en wasbaar.

Imposant samengaan van stof en design

Pinna wandmontage

Wandmontage

Pinna bied gemonteerd aan de wand meer dan alleen geluidsabsorptie.

Pinna plafondmontage

Plafondmontage

De akoestische vin heeft zeer imposante afmetingen; 187 x 66 x 29,6 cm.

Hoogstaande technologie en akoestische prestaties

De gepatenteerde Snowfiber technologie staat garant voor een hoge geluidsabsorptie, in het bijzonder voor de spraakfrequenties. De wijze waarop het doek op het frame gedrappeerd is zorgt ervoor dat het oppervlak meervoudig geluidsabsorberend is.

StempelPinna wordt veelal toegepast in representatieve ruimtes zoals directiekamers, restaurants, hotel lobbies, vergaderruimtes en kantooromgevingen, maar kunnen ook in de thuisomgeving uw akoestiek verbeteren. De uitzonderlijk hoge geluiddempende werking is uitvoerig getest en aangetoond in het laboratorium voor akoestiek verbonden aan de universiteit van Ferrara in Italië. De testresultaten zijn op verzoek beschikbaar.

Greenguard GoldHet Snowfiber systeem is zeer flexibel en biedt voor veel situaties een passende oplossing. Bekijk de mogelijkheden en uitvoeringen, of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Pinna heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat ze voldoen aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Benieuwd naar de prestaties?
U bent van harte welkom in de showroom, maar wij komen ook graag bij u langs voor een advies op maat.

  • Flexibele montagemogelijkheden
  • Zeer hoog absorptievermogen
  • Kleurechte Trevira CS bekleding
  • Multifunctioneel toepasbaar
  • Licht van gewicht
  • Hoogwaardig materiaal
  • Wasbaar tot 60º
  • 100% gif en allergie vrij
  • Brandwerend
  • Volledig recyclebaar

Uitvoeringen

Pinna is gebaseerd op de Snowsound-Fiber technologie. Het doek is vervaardigd van polyester vezels en is leverbaar in 3 kleuren.

Snowsound Fiber 3 grijs
Snowsound Fiber 3 blauw
Snowsound Fiber 3 geel

Grafiek geluidsabsorptie

Snowsound-Fiber is uitvoerig getest conform de voorwaarden van en norm van UNI EN ISO 354. In de grafiek hierboven ziet u horizontaal de frequentie weergegeven en verticaal de equivalent voor geluidsabsorbtie weergegeven in m2.

De waarde uit de grafiek dient als volgt te worden geïnterpreteerd: in de grafiek ziet u dat de rode lijn bij 1000 HZ op 3.0 staat. Hiermee wordt bedoeld dat het product bij een frequentie van 1000 Hz overeenkomt met 3 m2 van een materiaal met 100% absorberend vermogen.

In onze calculatie tool kunnen wij calculeren hoeveel m2 absorberend materiaal er nodig is om in een specifieke ruimte de nagalmtijd te reduceren tot een bepaald niveau. Aan de hand van deze uitkomst kunnen wij vervolgens bepalen hoeveel Snowsound-Fiber producten er nodig zijn om het gewenste resultaat te realiseren.

Grafiek geluidsabsorptie

Kom alles te weten over Pinna

Downloads

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!