Covid-19 producten

In het kader van de voorschriften voor veilig werken met betrekking tot het Covid-19 virus bieden wij een aantal specifiek hiervoor ontwikkelde producten aan zoals:
• bureauschermen met acrylaat panelen.
• vrijstaande schermen (vast of verrijdbaar) met acrylaat panelen.
• balieschermen met acrylaat panelen.
• flexibele afzetting.
 
Bekijk het volledige overzicht op de speciale Covid-19 pagina


Preventieschermen voor de werkplek

Vrijstaande preventieschermen

Preventieschermen voor balies

Overige producten

In het kader van “veilig werken” hebben wij nog een aantal producten die daarbij goed van pas kunnen komen.
Zo kunt u met de borden van Koala en Koala-T de juiste routing aangeven in uw bedrijf, sportschool of restaurant.
Daarnaast hebben wij nog een systeem waarmee u eenvoudig en snel een flexibele afzetting of routebegeleiding kunt creëren als u bijvoorbeeld snel in moet spelen op drukte.


MyYour Flamingo

Flamingo geeft je en idee dat zonnebaden bijna een VIP situatie is, of beter een BIP situatie (Beach-Important-Person). Een systeem waarmee u de ruimtes op een persoonlijke manier behendig en snel kunt indelen. Waar u routes en toegang tot uw gebied kunt creëren, waarbij de veiligheidsafstanden kunnen worden gegarandeerd.
Onderin de staander is er een ballast die er voor zorgt dat de staander gemakkelijk op het zand te plaatsen is. Maar Flamingo is ook goed toepasbaar op terrassen van restaurants, bars of zwembaden. Wordt voorzien van steunen van bewegwijzering en dispenser..


Caimi Set

Het bepalende kenmerk van een staander uit de SET-serie is de strakke en strakke lineaire configuratie, die het resultaat is van een ontwerp dat de nadruk legt op de absolute functionaliteit van de samenstellende elementen en materialen. Effectief, maar ook onopvallend en visueel niet opdringerig, de staander is ontworpen voor openbare of privéruimten die moeten worden verdeeld, afgezet of anderszins georganiseerd, evenals voor toegangspaden en andere communicatielijnen. De staanders van deze collectie vallen op door hun gesatineerde roestvrijstalen afwerking, zwarte reliëfdetails en een zorgvuldig ontwerp.


Download hier een pdf met de mogelijkheden.
Of neem hiervoor contact met ons op voor een offerte.

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.