Obelisco + TL

Obelisco is een vrijstaand geluidsabsorberend object bekleed met Snowsound-Fiber textiel.
Obelisco is een ontwerp van de gerenomeerde Italiaanse architect Gio Ponti.
De obelisk was een veelgebruikt thema in het werk van Ponti en deze variant gebruikte hij al voor een installatie in 1965.TL is een drie-dimensionaal geluidabsorberend object gemaakt volgens de gepattenteerde Snowsound® techniek. TL is verkrijgbaar met of zonder geintegreerde LED verlichting. Dankzij de Snowsound® technologie en de vormgeving van het object is TL in staat om de hinderlijke nagalm in een ruimte te reduceren. Het oorspronkelijke ontwerp van de vermaarde Italiaanse architect Gio Ponti dateert uit 1959.
TL is destijds speciaal ontworpen voor het auditorium van de Time Life Building in New York.

Giovanni Ponti, liefkozend Gio genoemd (Milaan 1891-1979) wordt algemeen gezien als een van de meesters van de Italiaanse architectuur en vormgeving. Naast architect was Ponti schrijver en grondlegger van diverse magazines waaronder het design tijdschrift “Domus”.

In 1954 is Gio Ponti onderscheiden met de prestigieuse “Compasso d’Oro” award. Hij heeft honderden objecten ontworpen en zijn architectonische hoogstandjes zijn over de gehele wereld te bewonderen. Een van Gio’s meesterwerken is de Pirelli toren in Milaan.

Meer over Gio Ponti leest u op de speciaal aan deze Italiaanse meester gewijde pagina; Gio Ponti

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.