Snowsound® Fiber - De toekomst van akoestisch design

Na meer dan drie jaar onderzoek te hebben gedaan lanceert Caimi Brevetti Snowsound® Fiber, een lijn met akoestische stoffen met uitstekende geluidsabsorberende prestaties. Het product is het resultaat van onderzoek en akoestisch design waarmee het bedrijf in 2011 is gestart. Als doel heeft Caimi voor ogen gehad om zelfs de grootste nagalm problemen in de werkomgeving en publieke ruimtes op te lossen. Met Snowsound® Technology heeft het bedrijf bewezen in staat te zijn om producten te maken die flexibel zijn toe te passen in zowel nieuwbouw als bestaande ruimtes. Snowsound® Fiber zal een aanvulling zijn op de bestaande producten, waarmee het nu mogelijk wordt om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Er zullen verschillende stoffen worden geproduceerd met ieder zijn eigen en unieke akoestische eigenschappen. De nieuwe stoffen zijn volledig vervaardigd uit polyester en daarmee ook 100% recyclebaar en brandveilig. Ook kunnen de stoffen worden gewassen en gestreken zonder akoestische prestaties of brandveiligheid te verliezen. Eveneens hebben de stoffen het Greenguard-Gold certificaat gekregen, wat de milieuvriendelijkheid van het product valideert.

Wij verwachten dat Snowsound® Fiber leverbaar zal zijn vanaf juli 2017. 

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.