Salone del Mobile 2024 - Piazza Caimi

Caimi presenteert zich dit jaar letterlijk op het centrale plein van 's werelds meest gezaghebbende meubelshowcase, Salone del Mobile in Milaan 2024. Door gebruik te maken van een ongewone en originele tentoonstellingsarchitectuur deelt het bedrijf zijn 75-jarige geschiedenis en presenteert het zijn visie op de toekomst, zoals altijd gebaseerd op mensen en het anticiperen op en vervullen van hun tastbare behoeften.

Dit echte plein wordt begrensd door vier gebouwen met acht verschillende, maar onderling verbonden ruimtes: typische ‘werkplaatsen’ waar het een genot is om doorheen te dwalen en te blijven hangen. Op deze reis van introductie en ontdekking navigeren bezoekers zich een weg door een verscheidenheid aan ruimtes die zijn gewijd aan specifieke inrichtingsbehoeften die behoren tot een van de twee hoofdthema's: uitgebreide akoestische toepassing van Snowsound-technologieën en het combineren van traditioneel en modern design in woonruimtecollecties.

Salone del Mobile 2024
Salone del Mobile 2024
Salone del Mobile 2024
Salone del Mobile 2024
Salone del Mobile 2024
Salone del Mobile 2024
Salone del Mobile 2024
Salone del Mobile 2024

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.