Design as you never heard it

Van 2 april tot 12 september 2016 zijn de Snowsound® producten van Caimi Brevetti te zien in de tentoonstelling "Design as you never heard it!" in het Museo Nazionale Scienza e Tecnologia Leonardo Da Vinci te Milaan. De expositie is samengesteld door Aldo Colonnetti en Franco Origoni en is geheel gewijd aan de meervoudig bekroonde Snowsound® technologie. Geluid en luisterkwaliteit zijn de thema's van de tentoonstelling die plaatsvindt op een zeer charmante lokatie. Hoogtepunt van de presentatie is een tunnel waar de bezoeker doorheen kan lopen en zodoende de unieke geluidsabsorberende kwaliteiten van de Snowsound® technologie kan ervaren met eigen oren. Daarnaast zijn uiteraard alle Snowsound producten te bewonderen en is er een zeer bijzondere creatie van mode ontwerper Moreno Ferrari waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwe technologie Snowsound-Fiber®.

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.