Nieuw paneel: Snowcustom

Nieuw van Caimi: Snowcustom

Met de Snowcustom  panelen maken we het mogelijk om met de Snowsound® akoestische panelen wat meer maatwerk te leveren. Dankzij het ruime aanbod aan afmetingen en de keuze uit 10 eigentijdse Snowsound-Fiber 3 Melange kleuren bied Snowcustom veel toepassingsmogelijkheden. Net als bij de andere Snowsound® akoestische panelen is het paneel is opgebouwd uit polyestervezels met verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. 

Snowsound® heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.


Snowcustom kunt u hier vinden.De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.