Snowsound Fiber

De technologie van Snowsound Fiber akoestische stoffen is gebaseerd op zacht weefsel van akoestische polyester garens met zeer goede brandwerende eigenschappen.
De interactie tussen de Fiber weefsels en de lucht eromheen stelt ons in staat om de nagalmtijd te beheersen. Van belang hierbij is dat er per ruimte aandacht wordt besteed aan de aanwezige akoestische eigenschappen. Voor het bepalen van de juiste toepassing zijn met name de postie in de ruimte, de oppervlaktestructuur van de toe te passen stof en de afstand tot de wanden van belang.

Meer informatie en inspirerende voorbeelden treft u aan in de Snowsound Fiber brochure


SNOWSOUND FIBER AKOESTISCH TEXTIEL

De gepatenteerde Snowsound Fiber-technologie is gebaseerd op zacht verweven polyester akoestische vezels die inherent brandwerend zijn. De interactie tussen Snowsound Fiber en lucht maakt het mogelijk de nagalm te regelen terwijl de akoestiek van de omgeving nauwkeurig wordt aangepast door gebruik te maken van installatiemodi, het oppervlak van het product en de afstand tot de muur. Dit vermindert de hinderlijke akoestische nagalm en verbetert de kwaliteit van leven en werk.

De keuze uit verschillende Snowsound Fiber-materialen en de installatiemodi maken een selectieve absorptie bij nauwkeurige bereiken (laag, gemiddeld, hoog) of een meer uniforme absorptie bij alle frequenties mogelijk. Het gedrag van Snowsound Fibre varieert afhankelijk van het geselecteerde materiaal en de installatiemodus en kan klasse A bereiken voor geluidsabsorptie.


Hygiëne

Snowsound Fiber polyester weefsels kan worden ontsmet / gereinigd door de volgende actieve ingrediënten rechtstreeks op het te behandelen oppervlak te vernevelen:

• 5% Waterstofperoxide
• 80% 2-propanol (isopropylalcohol)
• 80% Ethylalcohol
• 0,5% Natriumhypochloriet (bleekmiddel)
• 5% Chloramine-T
• 0,05% ChloorhexidineDe plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!