Atelier Mendini Snowsound-Fiber

Atelier Mendini heeft een nieuwe Snowsound® technologie ontwikkeld genaamd Snowsound-Fiber. Tijdens de onlangs gehouden Salone del Mobili te Milaan werden twee producten gepresenteerd op basis van de nieuwe technologie: Diesis en Bemolle.

Atelier Mendini 
De broers Alessandro en Francesco Mendini zijn de vaandeldragers van Atelier Mendini een ontwerpburo met een geweldige staat van dienst. Het buro bestaat al sinds 1989 en heeft in al die jaren een aanzienlijk oeuvre opgebouwd, zowel op het gebied van architectuur als van product ontwerp. Alessandro is in ons land met name bekend door zijn ontwerp van het Groninger Museum.

Diesis
In het Italiaans staan de muziektermen Diesis en Bemolle voor Mol en Kruis. Mendini wilde met de keuze voor deze namen de schoonheid van muziek associëren met deze magische akoestische objecten. Diesis is een op zich staand object dat vrij in de ruimte is te plaatsen en kan worden gecombineerd met de wandmontage variant Bemolle.

Bemolle 
Beide akoestische objecten zijn vervaardigd van een soepele polyester stof die is versterkt met zilverionen. Hierin schuilt ook het wonder en de magie van deze objecten waarbij het geheim ligt bij de interactie tussen ontwerp en de akoestische vezels met als doel het absorberen van geluid en beperken van de hinderlijke nagalm.

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.