Flap zorgt voor goede akoestiek tijdens Expo 2015

De panelen van Flap zijn toegepast aan het plafond van het Identità Expo restaurant tijdens Expo 2015 te Milaan. Ook de door Marc Sadler ontworpen akoestische schermen Pli zijn in het restaurant geplaatst als akoestisch separatiescherm. Tijdens Expo 2015 wordt het restaurant ook gebruikt voor lezingen, conferenties en kookworkshops. Tijdens het evenement dat 184 dagen zal duren vinden er 450 events plaats en zijn er 200 topkoks van de partij.

Flap het idee van de ontwerpers Alberto en Franceso Meda was het creëren van een akoestisch paneel voor wand en plafond dat niet aan het zicht onttrokken hoefde te worden. Flap combineert de voordelen van tweezijdig akoestische panelen, licht van gewicht, en de unieke Snowsound® technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyestervezels van verschillende dichtheden. Dit zorgt voor optimale geluidsabsorbtie binnen een groot frequentiebereik. Meer over Flap

Pli een perfecte combinatie van design en technologie. Dankzij de elastische banden is het mogelijk om in een handomdraai van enkele panelen een akoestisch scherm te maken. De panelen kunnen eindeloos worden doorgekoppeld. De elastische banden zijn leverbaar in zwart, grijs en goud-bruin. Naast de mogelijkheid om de panelen geschakeld neer te zetten met behulp van de elastische banden is er ook variant met een verchroomde vloersteun. Meer over Pli

De plussen van Snowsound

Prijswinnend
concept

Gepatenteerde
technologie

Excellente
testresultaten

Veel
uitvoeringen

Zeer breed
toepasbaar

Volledig
recyclebaar

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.