Vakbeurs Facilitair 2024

Op 5, 6 en 7 juni 2024 is de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer gehouden in de Jaarbeurshallen te Utrecht. 

Feeling good - ADI Design Museum

Het ADI Design Museum – Compasso d'Oro presenteert een cultureel project gewijd aan Caimi, een bedrijf met een internationale roeping maar toch stevig geworteld in Lombardije en dat een reflectie biedt op zijn werkwijze, deze actualiseert en presenteert het als ontwikkelingsmodel voor de nabije toekomst.

Nieuw paneel: Snowcustom

Met de Snowcustom  panelen maken we het mogelijk om met de Snowsound® akoestische panelen wat meer maatwerk te leveren.

Bedankt voor het bezoek aan onze stand op de Supersalone

Nadat de Salone del Mobile vanwege de Corona pandemie in 2020 tot twee maal toe werd uitgesteld ging de organisatie op zoek naar en nieuw Corona Proof format. Dit kreeg de naam mee Supersalone.
Supersalone werd gehouden van 5 tot en met 10 september 2021 te Milaan.

Caimi Safe Design

In deze video wordt in het kort de complete Safe Design collectie getoond en in hoofdlijnen uitgelegd.

Open lab Caimi: een laboratorium voor de gemeenschap

De Caimi Brevetti Open Labs zijn uniek in zijn soort, geboren uit de ervaring van het bedrijf op het gebied van akoestiek en gratis ter beschikking gesteld aan universiteiten en onderzoeksinstellingen gericht op het psychofysische welzijn van de mens.

Nieuwe Snowsound Art panelen

De Snowsound Art collectie is onlangs uitgebreid met enkele illustraties van de hand van de wereldvermaarde architect en ontwerper Alessandro Mendini.

Covid-19 producten

In het kader van de voorschriften voor veilig werken met betrekking tot het Covid-19 virus bieden wij een aantal specifiek hiervoor ontwikkelde producten aan.

Snowsound Fiber

De interactie tussen de Snowsound Fiber weefsels en de lucht eromheen stelt ons in staat om de nagalmtijd te beheersen en te corrigeren.

Snowsound Art Sezgin Aksu

De in 1970 geboren Turkse ontwerper Sezgin Aksu studeerde aan de academie voor beeldende kunst in Stuttgart en aan het Les Ateliers te Parijs.

Obelisco + TL

Twee geluidabsorberende objecten ontworpen door Gio Ponti in de jaren '50 en '60 van de 20e eeuw.

Gio Ponti

Giovanni Ponti, kortweg Gio (Milaan 1891-1979) is een van de meest vooraanstaande architecten uit de Italiaanse geschiedenis. Ponti was ook een zeer gerespecteerd essayist en grondlegger van diverse magazines waaronder "Domus". 

Flat

Alberto en Francesco Meda, de ontwerpers van het bekroonde Snowsound® Flap paneel, zijn opnieuw met de gepattenteerde Snowsound® techniek aan de slag gegaan.

Snowsound present op de Orgatec

Van 23 tot 28 oktober is Keulen weer het middelpunt voor de kantoor en projectinrichtings branche tijdens de tweejaarlijkse Orgatec vakbeurs.

Snowsofa, privacy en rust

De Snowsofa is aan drie zijden gesloten met 6 lagen Snowsound-Fiber 6 Velvet hoogwaardige akoestische stof. Verkrijgbaar in 5 kleuren.

Akoestiek en licht

De Oversize akoestische panelen zijn binnenkort ook verkrijgbaar met een geïntegreerd LED armatuur.

Kunstzinnige akoestische oplossing

Illustraties van de beroemde Italiaanse kunstcritucus, filosoof en schilder Gillo Dorfles zijn gebruikt voor een exclusieve serie Snowsound panelen, onder de noemer Snowsound® Art

Vakbeurs Facilitair

Op 25, 26 en 27 januari 2017 presenteren wij onze innovatieve Snowsound® technologie tijdens Vakbeurs Facilitair in de Jaarbeurs te Utrecht.

DesignEuropa Award voor Flap

Flap wint op 30 november 2016 de prestigieuze DesignEuropa Award. De jury waardeerde hoe het product een samensmelting is van visueel en tactische elementen, en een naadloze overbrugging tussen interieur- en industrieel ontwerp. 

XXIV Compasso d'Oro voor Flap

Op 14 juni 2016 zijn in Palazzo Isimbardi in Milaan de winnaars van de prestigieuze Compasso d'Oro Award bekend gemaakt. In de categorie design voor de werkomgeving is Flap de winnaar van deze belangrijke prijs.

Architect at Work

Op 14 en 15 september aanstaande vind in Ahoy te Rotterdam de 6e editie plaats van Architect@Work. Akoestiekexpert zal hieraan deelnemen en de innovatieve Snowsound® technologie presenteren.

Design as you never heard it

Van 2 april tot 12 september 2016 zijn de Snowsound® producten van Caimi Brevetti te zien in de tentoonstelling "Design as you never heard it!" in het Museo Nazionale Scienza e Tecnologia Leonardo Da Vinci te Milaan.

Greenguard Gold voor Snowsound

Met gepaste trots willen wij u hierbij informeren dat de Snowsound geluidabsorberende panelen de prestigieuse Greenguard Gold certficering heeft ontvangen.

3x prijs voor Snowsound®

De geluidabsorberende technologie van Snowsound® heeft wederom enkele prijzen in de wacht gesleept. Ditmaal voor de 2016 editie van de prestigieuze German Design Award. Maar liefst 3 van onze producten zijn onderscheiden:
President, Baffle en Pli.

Flap voegt creativiteit toe aan akoestiek

Met deze nieuwe akoestische panelen van Caimi Brevetti wordt ieder akoestisch probleem omgetoverd in een kunstwerk. Het door Alberto & Francesco Meda ontworpen Flap maakt gebruik van de gepatenteerde Snowsound technologie. 

Snowsound op Expo 2015

De panelen van Flap zijn toegepast aan het plafond van het Identità Expo restaurant tijdens Expo 2015 te Milaan.

Blade

Techniek en minimalisme komen samen in perfecte harmonie in een product dat design en functionaliteit uitstraald.

Snowsound nieuwsbrief

Hartelijk dank voor uw inschrijving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten en ander nieuws romdom Snowsound? Meldt u nu aan voor onze nieuwsbrief!

Akoestisch comfort voor Elke Ruimte, Elke Klank en Elk Budget

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

Perfect Akoestisch comfort voor elke ruimte, zakelijk of privé

Meer weten over onze akoestische oplossingen, of een prijsopgave ontvangen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op.